OMVORMER

OMVORMER

Met de KSTAR omvormer haalt u het maximale uit uw zonnepanelen.

Deze omvormer is speciaal ontworpen om efficiëntie en betrouwbaarheid te bieden, waardoor u kunt genieten van een naadloze overgang naar duurzame energie.

Of u nu een residentieel, commercieel of industrieel zonne-energiesysteem heeft, KSTAR is de ideale keuze voor uw project.

Omvormers van Kstar zijn ontworpen om gelijkstroom (DC) van zonnepanelen om te zetten in wisselstroom (AC) die bruikbaar is voor huishoudelijke apparaten en het elektriciteitsnet.

Kstar biedt verschillende soorten omvormers aan, waaronder stringomvormers, hybride omvormers en centrale omvormers, die geschikt zijn voor verschillende soorten zonne-energiesystemen, van residentiële installaties tot grootschalige commerciële en industriële toepassingen.

De specifieke kenmerken en technische specificaties van Kstar-omvormers kunnen variëren afhankelijk van het model en de serie. Veelvoorkomende functies van Kstar-omvormers zijn onder meer efficiëntie, betrouwbaarheid, monitoringmogelijkheden en compatibiliteit met netwerksystemen.

Onze verkopers kunnen de specificaties van een specifiek model van Kstar-omvormers verduidelijken  voor gedetailleerde informatie over zijn prestaties, capaciteiten en installatievereisten.

Hieronder een korte beschrijving van de verschillende mogelijkheden :

Enkelfase omvormers zijn de meest voorkomende type zonne-omvormers. Ze zijn ontworpen om te werken met een enkelfase stroomnet, wat betekent dat ze slechts één fase van wisselstroom (AC) omzetten in gelijkstroom (DC). Enkelfase omvormers zijn ideaal voor kleinere zonne-energiesystemen, zoals die voor woningen of kleine bedrijven.

Enkelfase omvormers zijn relatief betaalbaar en gemakkelijk te installeren. Ze zijn ook zeer efficiënt, waardoor ze weinig energie verliezen tijdens het omvormingsproces. Enkelfase omvormers zijn een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en efficiënte manier om hun zonne-energiesysteem aan te sluiten op het elektriciteitsnet.

Een driefasige omvormer is een apparaat dat gelijkstroom (DC) omzet in wisselstroom (AC) met drie fasen. Driefase omvormers worden vaak gebruikt in grote zonne-energiesystemen, zoals die voor commerciële gebouwen of industriële bedrijven.

Driefase omvormers zijn efficiënter dan enkelfase omvormers, waardoor ze minder energie verliezen tijdens het omvormingsproces. Driefase omvormers zijn ook krachtiger dan enkelfase omvormers, waardoor ze geschikt zijn voor grotere zonne-energiesystemen.

Een hybride omvormer is een apparaat dat de gelijkstroom (DC) die door zonnepanelen wordt opgewekt, omzet in wisselstroom (AC) die door elektrische apparaten in huishoudens wordt gebruikt. Hybride omvormers zijn ook in staat om elektriciteit uit het elektriciteitsnet op te slaan in een batterij en om die opgeslagen energie te gebruiken wanneer de zonnepanelen niet genoeg stroom opwekken.

Hybride omvormers zijn een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun zonne-energiesysteem te integreren met hun bestaande elektriciteitsnet. Hybride omvormers kunnen helpen om je elektriciteitsrekening te verlagen en kunnen ook zorgen voor back-upstroom in geval van een stroomstoring.

Create your account